Oferta de formare cursuri avizate, acreditate, complementare şi COR 2023-2024 

 Oferta formare 2023-2024

• Înscriere la cursuri 2023-2024 - OFERTA AVIZATĂ A  CCDAICI  

• Înscriere la cursuri 2023-2024 ACREDITATE - AICI

• Înscriere la cursuri 2023-2024 - COMPLEMENTAREAICI 

• Înscriere la cursuri 2023-2024 COR - AICI 


 

 

 

 

PUBLICARE ARTICOLE ÎN NOVA DIDACTICA

    Revista electronică online Nova Didactica a CCD Bistrița-Năsăud publică articole despre activitățile deosebite desfășurate cu elevii, precum și articole pe teme diverse din domeniul pedagogiei și didacticii. Cadrele didactice care doresc să publice astfel de articole sunt rugate să le trimită (însoțite eventual de imagini) pe adresa nova.didactica@ccdbn.ro.

 
„Profesionalizarea carierei didactice – PROF”

 

Casa Corpului Didactic a Judeţului Bistriţa - Năsăud, partener 7 în cadrul proiectului, implementează proiectul 

„Profesionalizarea carierei didactice – PROF” POCU/904/6/25/Operaţiune compozită OS 6.5, 6.6/1465878

https://www.eprof.ro/

https://www.edu.ro/PROF


 • A N U N Ț U R I - C O N Ț I N U T  R E C E N T • 

 

Editura

Editura NOVA DIDACTICA

 

 

Editura Casei Corpului Didactic Bistriţa-Năsăud are ca prioritate sprijinirea iniţiativelor cadrelor didactice de a publica beletristică, auxiliare didactice, diferite lucrări în domeniul educaţiei, dar şi diplome, pliante publicitare, articole promoţionale etc., oferind şansa de a împărtăşi experienţe didactice valoroase, precum şi oportunitatea de a veni în sprijinul celor aflaţi la început de drum prin a le oferi modele, puncte de sprijin sau puncte de plecare în lunga, dificila dar nobila misiune de a educa tânăra generaţie.

 

PRIORITĂŢILE EDITURII

1. Susţinerea iniţiativelor cadrelor didactice de a publica lucrări în domeniul educaţiei;
2. Promovarea lucrărilor care dezbat teme legate de problematica istoriei locale, a culturii bistriţene;
3. Promovarea realizărilor şi a imaginii Casei Corpului Didactic Bistriţa-Năsăud.

 

PUBLICAREA LUCRĂRILOR

Lucrarea va fi adusă în format electronic, pe CD, memory stick sau dischetă, urmând a fi vizualizată de către redactor, împreună cu autorul ei, punându-se în discuţie detalii legate de carte: format, număr de pagini, tiraj, calitatea hârtiei, calitatea şi forma copertei etc.
Se încheie un contract de editare între autor şi CCD Bistriţa-Năsăud, urmând a se pune în practică detaliile discutate cu autorul. Corectura publicaţiei se poate face fie de către redactorul editurii, fie de o altă persoană aleasă şi agreată de autor. La final, cartea va fi supusă unei ultime vizualizări, eventualele modificări urmând a fi discutate cu autorul lucrării (modificări legate de aşezarea în pagină sau de aspectul estetic) şi puse în practică, la final publicaţia căpătând avizul editurii ca „bun de tipar”.
După editare, autorul poate tipări lucrarea în regie proprie, optând pentru o anumită tipografie (în funcţie de preţ şi/sau calitate), sau poate alege să fie tipărită prin intermediul Casei Corpului Didactic Bistriţa-Năsăud, aceasta din urmă făcând o cerere de ofertă către mai multe tipografii, urmând a fi aleasă oferta cea mai convenabilă.