Oferta de formare cursuri avizate, acreditate, complementare şi COR 2023-2024 

 Oferta formare 2023-2024

• Înscriere la cursuri 2023-2024 - OFERTA AVIZATĂ A  CCDAICI  

• Înscriere la cursuri 2023-2024 ACREDITATE - AICI

• Înscriere la cursuri 2023-2024 - COMPLEMENTAREAICI 

• Înscriere la cursuri 2023-2024 COR - AICI 


 

 

 

 

PUBLICARE ARTICOLE ÎN NOVA DIDACTICA

    Revista electronică online Nova Didactica a CCD Bistrița-Năsăud publică articole despre activitățile deosebite desfășurate cu elevii, precum și articole pe teme diverse din domeniul pedagogiei și didacticii. Cadrele didactice care doresc să publice astfel de articole sunt rugate să le trimită (însoțite eventual de imagini) pe adresa nova.didactica@ccdbn.ro.

 
„Profesionalizarea carierei didactice – PROF”

 

Casa Corpului Didactic a Judeţului Bistriţa - Năsăud, partener 7 în cadrul proiectului, implementează proiectul 

„Profesionalizarea carierei didactice – PROF” POCU/904/6/25/Operaţiune compozită OS 6.5, 6.6/1465878

https://www.eprof.ro/

https://www.edu.ro/PROF


Featured

Inițiativă educațională „Ora de Net”- Salvați Copii România

Stimați colegi,

Salvați Copiii România coordonează, începând cu anul 2008, proiectul european Ora de Net, care vizează încurajarea folosirii utile, sigure și creative a Internetului de către copii și adolescenți. Demersurile naționale sunt susținute de Ministerul Educației prin Protocolul de colaborare interinstituțional nr. 10774/09.06.2022

În sprijinul eforturilor de promovare a siguranței online, Salvați Copii România pune la dispoziție un pachet complet de resurse care cuprinde fișe cu propuneri de activități educaționale și teme de reflectat pentru ședințele cu părinții care explorează tema identității în mediul online: https://oradenet.ro/resurse/initiativa-educationala-cum-ne-cream-si-protejam-identitatea-in-mediul-online/

Sunteți invitați în comunitatea Salvați Copii România întrucât în aceste spații online puteți descoperi  experiențe utile și frumoase pe care le puteți avea alături de copii.

Dacă aveți cont de Facebook, sunteți așteptați să urmăriți https://www.facebook.com/OraDeNet și să vă înscrieți în Comunitatea Online Ora de Net  - www.facebook.com/groups/ComunitateaOraDeNet.

Detalii.

Vă mulțumim.